dinsdag 1 november 2011

De camper en caravan van het jaar 2012!

De Hobby Premium

Vrijdag 21 oktober is er in Utrecht  bij de Jaarlijkse Kampeer en Caravanbeurs de caravan en camper van het jaar bekend gemaakt. De winnaars zijn de Hobby Premium en de Carthago C-tourer. De vakjury was vooral enthousiast over de combinatie van design en betaalbaarheid. Zij vinden de Hobby Premium het visitekaartje van de caravanindustrie. De prijsuitreiking is een initiatief van de Kampeer & caravan Kampioen welke wordt uitgegeven door de ANWB.

Volgens de jury is de fabrikant erg goed geslaagd een caravan te produceren welke iedereen wel zou willen hebben. Ook de prijs in combinatie met de techniek is erg verrassend en toegankelijk. Het design van de caravan is modern en gestroomlijnd. Ook de energiezuinige verlichting en de zelf stellende reminrichting zijn een echte pré. De caravan welke tweede eindigde op de ranglijst is de Dethleffs Tourist.

De Carthago C-Tourer welke uit de fabrieken van Carthago is gerold is de camper van het jaar 2012. De strakke vormgeving en de ruimtebesparing die bij de bouw is opgenomen zijn erg doeltreffend. De vakjury vindt dat de consument met de C-tourmodellen waar krijgt voor zijn geld. De verschillende modellen zijn zowel integraal, half-integraal als halfintergraal t-plus. In deze modellen zijn veel nieuwe ideeën toegepast. Zo is er een dwars vrijstaand bed en een keukenuitbreiding welke in het bed geïntegreerd zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten