maandag 2 mei 2011

Hobby Excellent 560 WLU

Hobby is in heel Europa een hoogstaand en welbekend caravan merk. De Hobby Excellent 560 WLU is de meest uitgebreide versie van de Hobby Excellent.
Met de Hobby Excellent kunt u en uw gezin genieten van een erg fijn kampeer concept, deze caravan biedt u alles wat u nodig hebt ongeacht of u 3 dagen of 4 weken wilt kamperen. Deze caravan biedt comfort voor het hele gezin en kan uw gezin een onvergetelijke leuke en comfortabele vakantie bezorgen.
Het nieuwe model van 2011 heeft een enkele speciale aspecten waarin hij verschilt met voorgaande modellen. Zo heeft het nieuwe model een ruime toilet en heeft de caravan achterin twee aparte bedden. De keuken en de hangkast zitten in het midden en voorin de caravan zit een ‘rondzit’. Deze caravan wordt uitgevoerd met mooie luxe LIMA stoffering en is geschikt voor 2 tot 4 personen. Daarnaast geeft de sfeerverlichting een leuke en gezellige ambiance voor de avonduurtjes. Ook handig is de verlichting in de kledingkast zodat u uw kleren niet meer op de tast hoeft te zoeken. De caravan is zelfs leverbaar met een afzuigkap, zodat u nooit meer last heeft van nare luchtjes in de caravan.
De aanschaf van deze caravan kan oplopen tot rond de €20.000. Zorg bij de aanschaf van een caravan dat u een goede caravanverzekering afsluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten